hejsan

ja det blev visst ett lite sent inlägg idag. Brukar ju skriva på morgonen men så blev det inte idag.
david åkte iväg och lämnade elize på dagis imorse och hade med sig en kaffe gäst hem. Alltid lika trevligt. Sen kom matilda och tuva oxå. Eftersom det var markus som var kaffe gästen. Det blev en snabb kaffe för sen skulle dom iväg. Nu på förmiddagen kom barnens farmor och hennes väninna förbi en snabbis för att titta på pojkarna. Ska strax iväg och hämta elize sen ska vi till farmor och hälsa på. Elize ville dit igår men det blev aldrig av så då får vi ta det idag. Imorgon fyller barnens farmor år och elize ska få ge henne paketet som jag köpte när jag var på vip-kvällen på blommstershoppen.
Ikväll är det efterlyst. Är ett måste att titta på. Nee nu ska jag packa skötväskan och sen ta på pojkarna och mig.

Hörs ikväll

pappa och dotter


Gratis bio

titta vad jag hittade när jag var ute och surfade på olika sidor. Gratis bio är lätt att samla poäng och man kan få present kort på nelly och vem vill inte det??? Man kan även få gratis biobiljetter Är ju toppen. Klicka på länken på min sida och bli medlem omedelbart.


vilken kväll

Sååå nu äntligen sover alla barnen. Herregud vilken kväll det har varit. Märks verkligen på barnen att man har ställt om klockan en timme + att david jobbar kväll hela veckan. Annars brukar vi ju dela upp barnen och turas om att läsa saga för elize medans dom andra 2 får mat och somnar för natten. Men men så är det när man jobbar skifft. Elize var inte på sitt bästa humör nu på kvällen heller. Men när hon fått hjälpa till att byta blöja på sina små bröder så blev det genast bättre. Får helt enkel vara glad att hon vill hjälpa till och att hon tycker om att pyssla om dom små. Är verkligen ett projekt när man har tvillingar får jag säga.

Men iaf, förut ringde jag hit matilda med familj. Pratade om att vi skulle gå och ta en kvällsfika utan barn på det nya stället som har öppnat. Och håll i er nu dom har öppet till 20:00 helt otroligt för att vara lilla Östhammar. Det är verkligen ett fik som passar mig i smaken. Nu får vi bara se till att fikan blir av oxå. Pratade även om att ta en tripp till uppsala för lite shopping. Åt mig såklart för barnen handlar jag till konstant. Dom växer som bare den.

JA det med björnen är faktiskt SANT även fast vissa inte tror det Johan *host*. 

Pratade med mamma förut. Vill så gärna att dom kommer hit över påsken men dom hade annat planerat. blev lite ledsen. Men men hade vi haft våran bil fixad hade vi åkt ner. När bilen är klar kommer vi åka ner på en gång. Känns skönt att åka till trollhättan och ladda upp batterierna lite. När jag pratade med mamma så ville elize ha ett litet uppträdande för henne. Min mamma är döv så vi pratar via 3 videosamtal. Så efter ett 5 minuters uppträdande fick hon prata lite med pojkarna oxå.  På tal om 3 mobil. Det är nog den bästa uppfinning för oss som har anhöriga som är döva och även för döva själva såklart. Speciellt när jag då bor 45 mil från mina föräldrar. Då kan dom följa hur barnen växer och utvecklas.

Tusen tack för alla komentarer. Har ni blogg så skriv adressen när ni kommenterar så jag kan läsa eran blogg. Nu väntar jag på att david ska komma hem. Skriver mer imorgon kramar 

Vad tror du??


tisdag

Förut när vi hämtade elize på dagis då frågade hon om vi kunde gå till hennes farmor men jag hade inte tagit med någon mat till pojkarna och sen visste jag inte om hon var hemma så jag sa att vi kan inte gå dit nu. Men då tyckte elize att vi skulle gå hem och hämta mat till pojkarna och sen gå till framor så hon kunde äta där. Men jag hade redan ordnat med middagen här hemma. Men hon ville inte ha min mat. Men nu har hon ätit den iaf. Hon är envis som en get. Det är en tjej som verkligen vet vad hon vill. Men det tycker jag bara är positivt. Är väl antagligen likadan själv.

Ja som jag skrev innan att det hade vart en björn här. Var det sant eller falskt. Joo det är faktiskt sant. Men det är inte alla som tror på det. Vad tror du??


Förmiddagen

Ja imorse tog vi det lugnt. Eftersom david är hemma på förmiddan så behövde vi inte stressa. Barnen fick påsk paket idag av sin mormor och morfar. Elize fick ett nattlinne och pojkarna fick varsin dreggelhaklapp med nalle puh på. Jätte söt och bra att ha nu när dom dregglar som bare den. Ska ta och köpa mer sånna. Så man slipper byta kläder flera gånger om dagen. Bara att byta dreggellapp.

Häromdagen hade vi en björn som vandrade runt här i östhammar. Lite läskit med lite häfftigt oxå.

Nee nu får ja ta och göra mig ordning så det bara är pojkarna kvar att fixa innan vi ska hämta elize på dagis.
hej så länge

god kväll

Kvällen här hemma har vart lugn. David åkte ju till jobbet vid 13 tiden.
Förut skulle jag och elize äta korv med bröd och när vi skulle börja äta luktade bröden konstigt så jag kolla i påsen och såg då har dom hade blivit gröna. Men vi köpte dom på lördagseftermiddan. Ska verkligen bröd bli dåligt så fort var bäst föredatum imorgon och då tycker jag att man ska kunna äta dom dagen innan dom går ut. Blev riktigt irriterad. Så det vara bara att göra ny mat till oss.

På kvällen kom davids kusiner hit med sin mamma. Alltid trevligt med kaffe sällskap. M frågade om hon får går påskkärring med elize. Såklart ska bli kul och se vad hon tycker om det. Har inte blivit av dom andra åren men nu ska hon få gå. Men enligt henne själv så måste man ha en kvast för det har dom sagt på dagis att kärringarna har som flyger till blåkulla. Så nu är det bara att leta upp en kvast och måla lite teckningar med henne.

Snart kommer david hem, och jag har spelat in svenska hollywood fruar som jag ska titta på, tror inte david kommer titta på det med mig, men jag tycker att det är kul. Rediga fester har dom där iaf såg jag sist.

Ne får bli mer skrivande imorgon.

Besketet att det var tvillingar

Pojkarna sover så nu ska jag passa på att skriva om  trippen till uppsala för tvillingbeskedet. Kommer skriva ultraljud som UL så ni inte undrar vad det är för nått.

Vi lämnade elize på dagis vid halv 8 för vi hade tid 9:00. Ville ha gott om tid att hitta parkering. Efetr vi lämnat henne så stannade vi och tankade och köpte smörgås och kaffe på macken. Regnet öste ner och folk körde i typ 60km/h. Och alla som pendlar åkte samtidigt som oss just denna dag. Såg hur klockan tickade på och visste att vi skulle bli sena även fast vi åkt i god tid. David släppte av mig vid entren så jag kunde springa in och anmäla mig i kassan. Medans han letade parkeringsplats. Var jätte stressad när jag kom i men hon i kassan sa att det inte var någon fara och att jag skulle få komma i iaf. Jag tog hissen upp och där stog det en och frågade om jag ville vara med på någon forskning. Men jag sa att jag var sen och inte hade tid. Men då kom Hon som skulle göra UL:et fram och sa att jag hinner ta 2 blodprov för att vara med i forskningen. Satt där och svarade på frågon medans hon tog proverna. När det var klart var vi tvungna att börja ul:et men david ahde inte kommit än. Men vi hade inte att vänta. Sa att om det kommer upp en lång kille med rakad skalle så är det david. Var fortfarande stressad efter hela resan. La mig på britsen och hon började kolla på magen. Såg på skärmen och såg 2 runda ringar. Trodde att det var huvud och mage. Precis då kom David in i rummer och frågade Ja hur många är det nu då?? Nämen vad kul att du frågar sa hon som gjorde Ul:et för det är 2st. Då kännde jag tårarna rinna kramade Davids hand och han bara flinade. Gick inte att sluta grina: Tusen tankar kom upp. Men allt såg bra ut och dom såg lika stora ut och det var viktigt och dom ahde varsin moderkaka fast dom hade vuxit ihop till en. Skulle få en nu tid till ett till Ul + läkarbesök eftersom man ska göra fler ul när det är 2 för att se så att den ena inte tar all näring och den andra blir för liten. Så fort vi gick där ifrån så ringde David sin mamma men hon trodde inte på honom så jag fick prata med henne och då fattade hon att det var sant för jag var nog fortfarande i chock. När vi satt i bilen ringde jag min mamma. Hon var tvungen att sätta sig ner och dricka vatten så hon skulle ringa upp. Hon blev nog lika chockad som jag.
Nu i efterhand så är det något fantastiskt och man får känna sig utvald att man kan få två så underbara på samma gång. 

Elize hade precis accepterat att hon skulle få ett syskon, när vi berättade att det var 2 st. Men jag tror att hon är överlycklig för sina små bröder. Hon både byter blöjor och hjälper mig att mata. 


  

äntligen

Ringde till verkstaden förut. Berättade för honom att jag är väldigt besviken på hur detta ärendet har skötts och att jag inte trodde att man fick sköta en firma på detta sätt. Han höll med om att det var dålig stil och att man inte ska sköta en firma så. Jag sa även att vi håller ju på och ringer honom varje dag och han säger dagar och tider han ska komma men sen dyker han inte upp, så jag sa att vi får helt enkelt ta detta till rätten för nu är jag less. Han sa att han skulle ringa tillbaka under dagen. Ja om du inte ringer så lär du bli uppringd av våran advokat imorgon. När klockan var 13:30 ringer han och säger att han har en kvart kvar hit. Ska man verkligen vara tvungen att hota med en advokat för att folk ska få tummer ur och sköta sitt företag ordenligt???
Ja nu få vi bara vänta på att ringer och säger att blien är klar. Undrar hur lång tid det tar denna gång och vad han haft sönder. Sist var det det bakdelen på bilen som antagligen hade tagit när han hade lastat av bilen, han frågade om den inte vart så innan. Hallå tror han inte vi vet hur bilen såg ut när vi lämnade in den. Ja det rä ingen firma att rekomendera  vill inte skriva ut namnet på den. Hade garanti där annars hade vi inte lämnat den där. Men nu får vi hoppas att hela den här karusellen löser sig.

Idag fick david tid att greja med gästrummet. Kommer att bli jätte fint sen när det är klart. Ne nu ska min dotter uppträda för mig så nu ska jag stänga datorn och titta. Hej så länge

Mera snö

Ja det är vad man möts av när man vaknar och ska fixa mat åt pojkarna. Idag  var det emil som vaknade först. Trodde att jag skuller vara pigg idag eftersom jag gick och la mig 21:30 men icke. men det är bara att gå upp ändå. När jag hade gjort maten till emil ställde jag den på bordet och när jag satte mig när då råkade han välta flaskan och såklart hamnade den med sugdelen nedåt så den lossnade och all ersättning rann ut på mattan. Inte så mysigt så det var bara att väcka david så jag kunde göra nu mat och han fick torka mattan.

Sen vaknade elize och vi åt frukost allihop tillsammans även lucas som oxå hade vaknat. Så efter några timmars lek har emil somnat och lucas sitter här och pratar.

Nu ska jag snart ringa verkstadskillen och se om han svarar inte för att jag tror det. Men nu är vi måttligt förbannade över detta. Vet inte hur vi ska göra eftersom han säger alltid att han ska komma och hämta bilen men sen dyker han inte upp. Någon som läser bloggen som vet vart man ska vända ig eller hur man ska göra för att få någon ordning på detta??? Är väldigt tacksam för svar.

Ne nu lukar det skumt här är bara lucas som sitter här så nu är det dags för en ny blöja IGEN. Går åt bra mycket blöjor här hemma.

uppdaterar senare hej

Godnatt

Ja usch då har helgen gått. Den enda tid som vi kan umgås som familj eftersom david jobbar hela veckor och ibland helger. Eftersom det är söndag så får elize ligga och kolla på en film innan hon somnar. Hon får göra det på fredagar och lördagar, men eftersom hon sov hos sin farmor så fick hon kolla på film idag. Annars så läser vi en bok innan hon ska sova. Pojkarna sover dom med. Är så himmla trött jag med så jag borde oxå lägga mig. Ska bli så skönt imorgon bitti at david är hemma han med så vi kan jälpas åt med morgon bestyren.

Idag ringde min kompis B från gälve. Hon kommer nog hit vecka 14 ska blli jätte kul. Jag hade tänkt att jag ksulle åka och hälsa på henne själv utan barnen. Men det har inte blivit av än så hon kommer hit istället.

Nee nu ska jag banne mig lägga mig tidigt för en gångs skull.

Imorogn tänkte jag skriva om när vi var på ultraljud och fick veta att det tvillingar.

Middag

Sådär nu har jag och pojkarna vart och hämtat elize. Var ju mindre roligt att gå i snö/regn. Men sålänge pojkarna inte blir blöta så är det ok. Elize hade bakat sockerkaka. Men först fick vi mat där och sen fick vi smaka på kakan. Den var super god. Eftersom det regnade och jag hade glömt ståbrädan hemma till elize så körde barnens farmor elize hem. Nu står potatisen på spisen, får bli en seeeen middag idag eftersom david inte kommit hem än och elize inte ska till dagis så ska vi ha lite mys ikväll. Lucas har upptäckt att han har en tunga. ser himla roligt ut när han räcker ut den och flinar. Emil han väder sig i babysittern även fast han sitter fast så vänder han sig så han ligger på mage i den med korsade ben. Så han måste man ha koll på jämt. Ne nu blir det fixa lite med maten.

skriver mer senare.

Prinsessan


Söndag

Ja det är vad det är idag. Pojkarna har sovit bra inatt. Har vart upp typ 3 gånger och vänt på emil eftersom han väder sig på mage hela tiden. Vill inte att ska sova på mage, är bäst att dom sover på rygg har jag hört.

Har ni läst aftonbladet att den älsta svenska kvinna fyller 110 år idag. Vet inte jag skulle vilja bli så gammal. Skulle ni??

nu ska jag plocka lite medans pojkarna sover in stund. Sen får jag se vad jag ska göra idag. David är och jobbar tyvärr. Men han ska jobba eftermiddag nästa vecka iaf så det är ju skönt att slippa dra vagnen till dagis på morgonen och slippa den stressen. För det är det kan jag säga.

Elize sover hos sin farmor så passar på att lägga upp in bild på prinsessan.

hejså länge

Lördagen

Hejsan!

ja då var nästan denna dagen över IGEN. Dagarna erkligen springer iväg. Förut ringde davids farbror hit dom skulle till uppsala så barnen fick vara här. Elize blev överlycklig hon tycker det är jätte kul att leka med dom. Vi tog en promenad och köpte lördagsgodis. Sen när vi kom hem gjorde vi lite mat. Sen var det dags för mig att bege mig ut. Skulle till blommstershopen på VIP kväll. Var hur mycket folk som hellst där inne. Var lite pinsamt först eftersom jag bara kände Matilda, men sen kom hennes kusin så vi hängde ihop resten av tiden. Kul att ha någon att prata med. Och super kul att det finns någon som anordnar nått i denna lilla stad. Sen gick jag och köpte chokladbollar för K och G skulle komma över, var evighetersen vi träffades. När jag kom hem var det fullt upp. Förutom min familj var davids kusiner här och även Davids mamma och hennes man. Dom hade handlat till pojkarna på ikea så nu ändligen har dom varsin matstol.Blir mycket lättare att mata dom nu. 
Elize ville såklart sova hos sin farmor och det är klart att hon fick det. Hon packade sin väska full vet inte vad hon stoppade ner men tung och full var den iaf.

Jag, David, K och G satt och kollade på körslaget och vi glömde släcka alla lampor usch och fy på oss. Hade tänkt att göra det men vi pratade och tittade på tv så det blev som det blev. Dom har nyss åkt hem så ni sitter ligger david och kollar på tv och här sitter jag. Han ska ju upp och jobba imorgon, stackarn. 

Ni glömer väl inte att ställa om klockan inatt??? så ni inte försover er. Eller ja ni som ska jobba då förstås. 

Ååå såg ni att drömvinsten gick ut. Fatta att vinna alla dom pengarna. Ja det satt vi och pratade om när vi såg det. Hur skulle man kunna hantera alla dessa pengar??  

Gröt

Sådär nu har pojkarna fått sin gröt med fruktmos på så nu ska dom vila lite. Och jag ska städa medans dom sover. David och elize är och köper virke till källaren så vi /han kan fixa gästrummet där nere.

Nee nu måste ajg peppa mej själv till städningen orkar egentligen inte, men vad ska man göra.

hejhopp


Godmorgon

Då var det lördag igen. Enda dagen denna vecka som david är ledig. Han har bara vart ledig 3 dagar denna månad. Mindre roligt. Men så är det. Lördagsgodis. Ja så löd elize första ord idag. Tänkte om man skulle ta en promenad till affären sen så hon får lite godis.

Inatt vaknade lucas vi 1 tiden och var lessen. Gick pp och satte mig i soffan och då somnade han om. Gick och la mig igen. Sen vaknade dom vid 6 tiden. Är egentligen ganska skönt att dom vaknar då. Man får verkligen ut mycket av dagen.

nee nu blir det till att fixa ordning sig så man kan gå ut och se folk utan att skrämmas. hehe.

Hej så länge.

Godmorgon

Annonser från BloggPartner

Fredags mys

Hej hopp. Har vart full rulle här hela dagen så har inte hunnit sitta vid datorn. Vaknade vid 5:30 tiden. Och har vart uppe sen dess. Vid 8 tiden skickade C sms och sa att dom kommer vid 10. Jätte kul för elize att få en kompis att leka med hela dagen. C's älsta dotter och elize är lika gammla och går på samma dagis. Inte på samma avdelingen men så fort båda är ute så leker dom med varann. Kul att dom leker även fast vi inte är med och att dom kan umgås på dagis även fast dom är "ihop parade". Dom var iaf här i typ 5 timmar. När dom gick hem sa C att hon verkligen inte är avundsjuk att vi har tvillingar, hon såg nog vilket jobb det är. Vissa tror att det är samma som att ha 2 med 1 års mellanrum. Men dom kan komma hit en dag så märker dom att det är tufft att ha tvillingar. Även dom som säger ååå jag skulle oxå vilja ha det. Dom vet inte vad dom pratar om.

Sen när david kom hem tog vi en promenad i solen. Var + 10 ute och då kan man bara inte sitta inne. Elize åkte på sin "cross" som hon fick när hon fyllde år förra året. Den är verkligen jätte bra för henne så hon kan träna balansen inför sommaren när stödhjulen åker av.

Imorgon är enda dagen är ledig så vi får väl se vad dagen bjuder på. Jag ska iaf iväg en sväng vid 16- tiden. Är nämligen bjuden till blomster affären är nått vip grejs där då. Med bra erbjudanden. Hoppas man hittar nått vårigt att köpa hem till huset.

Just nu sitter david och spelar gitarr och sjunger lite. Såå mysigt så. Nee nu får det allty vara bra för idag.

Tack alla ni som läser. och godnatt

*jag*


Pojkar pojkar pojkar

Hejsan!

Ja så får rubriken vara får denna kväll. Idag kom M hit med sin dotter T. Dom var här i några timmar. Tiden går verkligen fort när man har sällskap. Hade vart och handlat innan dom kom hit. Var sugen på kladdkaka och hade inte tid att baka någon så det fick bli en färdig. Dom kom hit vid 11 tiden. Pojkarna sov i vagnen när vi gick och lämnade elize på dagis och sen ville dom inte sova mer än en kvart på hel dagen. Mindre roligt.
Så det innebär att pojkarna var på VÄLDIGT dåligt humör under hela kvällen. *Pust*

Idag är det våffeldagen och det innebär att man bara måste äta våfflor, så det fick det bli. Efetr middagen så ringde vi hit barnens farmor och hennes man så vi kunde åka och storhandla. Elize fick följa med. Så nu har vi hela frysen full och skafferiet oxå. Och matlistan för denna månad är gjord. Känns så skööönt att slippa tänka varje dag på vad man ska äta. Är bara att titta på listan och göra det som står.

Pojkarna somnade för en liten stund sen och elize med. Och nu börjar lyxfällen ett måste att se. Är verkligen helt sjukt hur vissa "vuxna" människor beter sig. Jaja man få väl vara glad att man inte sån själv.

Nee nu tv'n sen lbir det sova.

puss och godnatt

Godmorgon

Ja igår så ringde ju han som skulle hämta bilen. Han sa att han skulle komma vid 16 tiden. Tror ni han dök upp???
NEJ så klart att han inte gjorde. Varför är jag ens förvånad?? ska ringa idag igen, men vad ska man göra nu då?? Någon som vet hur man gör när det händer nått sånthär?? är vändigt tacksam för svar.

Nee nu blir det duschen ska gå och lämna elize på dagis vid 9 tiden. idag kommer matilda hit och hälsar på oss med sin lilla tuva.

kram på er

solen skiner

Kom inte på någon bra rubrik så tittade ut och såg att solen lyste. Underbart. Försökte ringa verkstadskillen när jag hade lämnat elize på dagis, men efter typ 100 försök så tröttnade jag och ringde till davids farbror istället som fick ringa honom. Och kolla ifall han svarade när han ringde. Vid 12 tiden ringde verkstadskillen upp och sa hej jag heter C jag skulle hämtat eran bil igår men det kom lite emellan. Men jag kommer idag är du hemma??
Hallå jag har vart hemma i typ 1½ månad och väntat på att du ska hämta bilen, har ju 3 hemtelefon så har haft med mej den ifall han skulle ringa och säga att han är påväg. Så folk inte tror att jag inte gått ut på 1½ månad. Vissa brukar visst missförstå min ironi. Men iaf så nu får vi väl se om han dyker upp som han lovat typ 100 gånger.

Pratade nyss med en kompis som ska komma hit imorgon så dom stora tjejerna får leka av sig lite. Ska bli kul. Då bär det snart av till dagis igen fär att hämta elize. Mötte en "äldre kvinna" påväg till dagis just i den värsta backen. Då stannade hon mej och sa ja du behöver inte gå på gym och träna som andra tjejer ser jag. Jag fick ett ynka näh var så andfådd så jag trodde jag skulle svimma. Kanske borde gå på gym för att få lite kondition men när ska tiden räcka för sånt???

Hej så länge

Godmorgon eller godnatt

Ja så känns det just nu. Lucas har jag fått stoppa in fötter på inatt. Har drar ner spjälsängsskyddet och petar ut sina små fötter, och sen skriker han som en gris. klockan 04:00 gav jag upp så då fick han komma upp och äta lite sen somnade han om. Skönt tänkte jag och kröp ner under täcket, men efter typ 3 minuter vknade emil och ville äta. Och sen efter det var det bara att ta upp båda två som låg på magen och bara snackade.Så nu sitter dom här i varsin babysitter och pratar för fullt. hoppas bara att elize år sova en stund till iaf. Hon ska ju till dagis 9. Tänkte att vi skulle gå dit idag eftersom det inte snöar. 

Det är konstigt det där med tvillingar för om jag lägger ner emil och håller lucas ovanför eller sätter dom brevid varann så kollar dom inte på varann. Man kan ju tro att dom tror att dom är samma person eftersom dom ser likadana ut. När vi sa till folk att vi skulle få tvillingar var det delade kommentarer dom flesta var ju såklart positiva men sen fanns det ju några som tänkte efter dom snackade. Typ en kommentar va åå fy jag skulle aldrig vilja ha tvillingar. Ne men tack det är inte direkt så att man kan välja bort en av dom. Jag är iaf stolt och glad att jag fick tvillingar. Klart att det är tufft att ha 2st ibland + en tjej på 4 år som vill ha sin del av mamma och pappa. Men man kan bara göra sitt bästa och jag tycker att jag lyckas fint så att elize oxå får sin "egen" tid med mamma och pappa.

Den 24 april ska jag och david till stockholm och kolla på dans. Vet inte hur man stavar till det vi ska gå på så det får det bli ett senare inlägg om. Iaf då så börjar det inte förän 20:00 så vi kommer vara hemma ganska sent på natten. Davids mama ska ha alla barnen över natten bestämmde vi. Blir lite mer planering nu när man ska lämna bort 3 barn. Och speciellt dom små. Och då gick david in och bokade hotell till oss. Det skulle vara en hemlighet, men eftersom han sa att det fanns en ledtråd i huset var jag bara tvungen att leta. Och hittade då lappen om hotellet. GUD så underbart det ska bli. Åker dit tidigt på dan så vi kan kika i affärer och shoppa lite.

Skrev tidigare att lucas hade eksem men nu när vi har smörjt så har dom försvunnit och då blossar det såklart upp på emil så nu ska han oxå få smörja. nee nu får det vara bra för denna morgon.

hej så länge

Bilen

Ja som jag skrev innan så väntade jag på att verkstads killen skulle komma och hämta bilen. Men det gjorde han inte såklart, vad hade jag för väntat mej egentligen???David ringde till honom men då svarade han inte såklart, så han talade in ett inte så trevligt medelande på telesvaret. Hoppas nu att han har lyssnat på detta och kommer imorgon. Ska iaf ringa till honom imorgon och fråga om han somnade på vägen. Känns ju mindre roligt att åka "gammel" bilen. Men men vad ska man göra.

Förrut ringde davids kusin M hit och frågade om hon fick komma över självklart. Elize älskar att leka med henne. Ja hon ska ju själv bli stora syster igen. Då david farbror och hans fru ska få sin 3:dje i september. M var här i några timmar.

Sitter och kollar på dating in the dark, får väl se hur det slutar denna vecka, är ju alltid ett par som träffas iaf. Såg på reklam förut om filmen flickan från ovan vill gå och kolla på den på bio. verkar va en film som faller mej i smaken.

nee nu lägger jag ner datorn för kvällen. hörs imorn

Sådär

Går dagen bjöd på ett besök till sjukhuset för mej och pojkarna.Lucas har ju fått eksem i ansiktet som vi skulle kolla upp, är nog inte allergi mot ersättningen eftersom det blev bra med meldison salvan. Men om det blossar upp igen så ska vi utreda vad det kan vara för nått.
Sedan blev det fika på ekan med Matilda och hennes dotter Tuva. Och sen kom hennes kille Markus oxå så då fick jag i mej lite varmt kaffe,hehe.

När vi kom hem gjorde jag middag sen ringde jag matilda igen och fråga om familjen ville följa med våran familj ut på en promenad för det var ju så fint väder. fixade ordning pojkarna och elize så gick vi.
efter en stund började det kurra i markus mage så vi gick in till en pzzeria.och vi som redan hade ätit middag skulle inte ha nått, men när vi väl kom in och kände lukten kunde vi inte hålla oss.
David sa det att så fort maten kommer in så kommer pojkarna att vakna. Och mycket riktigt när maten kom in började lucas gallskrika och fick komma upp och äta han ,med.


Har nyss vart och lämnat elize på dagis hon har inte vart där på över 1 vecka eftersom hon har vart sjuk. Men idag blev det dagis. Skönt för henne att få leka med sina kompisar igen. Är väl inte direkt roligt att leka med 2 5 månaders. Men vilket jobb det är att ta sig fram och tillbaka. Att bära 2 bilbarnstolar med 2 klot i på typ 8kg var. Men idag var det en annan mamma som kom samtidigt som mig och frågade om jag vill ha hjälp så hon fick bära lucas, eftersom emil grinade så när han fick snö i ansiktet.
Nu sitter jag och väntar på att idioten som ska hämta våran bil ska komma. Får väl se om han dyker upp idag, Har ju vart utan bilen sen december eftersom han lagad den, men han bytte nog inte ut växellådan somhan skulle så det rinner ut växellåda olja så nu får han hämta den igen. Kommer han inte idag så får väl david ta och skrämma honom lite. Och vi ska ha tillbaka våra 18 000 som han tog betalt av oss fast det var ett garanti jobb.
*IDIOT* säger jag bara.

Nee nu blir det till att hänga tvätten medans pojkarna sover, kanske ska städa lite med. tycker jag gör det varje dag, men men hej så länge

night of hell

Ja det kan an lugnt säga. Pojkarna har haft slem hosta och inte sovit på 2 nätter. Mindre roligt kna jag ju säga. Var in till uppsala och köpte en till säng till pojkarna och nu sover dom hela nätter igen mycket skönt måste jag säga.

Idag har det varit underbart solsken ute och den innebär juh att man bara måste ta ut alla barn så dom får lite frisk luft när man typ vart inne i 2 veckor pga sjukdom.

Var till bvc igår för lucas har hemska eksem i ansiktet, så nu smörjer vi med kortison salva. Ska upp till sjukhuset på måndag för ett läkarbesök, dom kanske måste ta prover för att se så att det inte är ersättningen han är allergisk mot hopppas inte.  

Imorgon ska david jobba *suck* vi som skulle vara lediga båda 2 denna helg, men men så är det var en båt som kom in och då måste det jobbas.

nee nu ska jag ta natt. puss hej

Kvällen

Jaha då var det kväll igen då. Dagarna går så jäkla fort så jag hinner inte med. Ikväll ville inte barnen sova, både Elize och Emil har slemhosta. Så nu ligger elize i soffan bredvid david så att hon får sova nått inatt. Emil ligger inne i sovrummet och hostar så imorgon ska vi boka tid till sjukhuset och åka upp med alla barn så får dom titta så ifall det behövs medicin. Elize kan juh iaf tala om att hon har ont i halsen men pojkarna kan inte berätta var det gör ont. Så då är det lika bra att en läkare får kolla i halsen på dom så det inte är nått.

Efterlyst på tv'n diggar starkt GW. Rolig gubbe de där.

Letar efter en ny vagn till pojkarna eller inte helt ny utan en begagnad vagn. Men hittar ingen som faller mig i smaken blir till att titta lite mer på lördag då hela famljen för hoppningsvis kan åka in till uppsala, får väl se hur barnen mår.

nee nu får det vara bra för idag.

Lunch

Hej igen.

Nu har jag och elize nyss ätit lunch. Tycker inte att det blir mycket annat på dagarna än att laga mat. Roligare kan man ju ha men när barnen är sjuka och inte får gå ut så får det bli så.

Jag och elize har städat hela övervåningen medans pojkarna har sovit, fy vad dammigt det blir fort, och nu när solen lyser in syns det verkligen så då var det bara att ta fram damtrasan och dansa runt till musiken.
Måste väl snart boka tid så att någon kan komma hit och putsa våra fönster tror inte att mamma har lust att göra det iår.Hon gjorde det förra året men då sådde vi gräsmatta och david var tvungen att vattna den för det var ju så himla varmt ute och då råkade han visst vattna alla fönster oxå så det blev stora ränder ner på hela fönstren.

nee nu blir det lek på täcket en stund med en rastlös lucas. Och en glass till en sjuk Elize.


Vem är då jag??

Kan medela att jag har försökt skiva detta inlägg i en timme men barnen vill inte så jag har fått ta en paus mitt i.

Godmorgon på er. sovit gott??? det har jag iaf. Har vart uppe en gång och gett emil sin napp.
Tänkte skriva lite om vem jag är.

En tjej på 24 snart 25 år. Kommer från Trollhättan men är nu bosatt i Östhammar eftersom david kommer här ifrån. Annars hade jag inte bosatt mig här kan jag säga. Det finns 1 klädaffär som har kläder till mig sen finns det typ 5 barnklädesaffärer. . Cafe'erna stänger vid 18 tiden. Fick en chock när jag flyttade hit och ville gå och ta en kvälls fika. Helt kört. Men nu efter 2 år här upp har jag vant mig. Träffade min prins david 05 och sommaren 06 föddes våran dotter Elize. I oktober 09 blev hon stora syster till Lucas och Emil.  2 glada pojkar med temprament lik sin syster. Chocken efter att fått reda på att vi väntade tvillingar la sig ganska snabbt.
Efetrsom vi har väldigt mycket tvillingar i släkten så visste jag att det fanns en chans att vi skulle få två. Men trodde juh såklart inte att det skulle bli just jag av alla syskon och kusiner. Men nu var det så och det är det bästa som kunde hända.
Jobbar som undersköterska i hemtjänsten men nu är jag mammaledig och jobbar bara nån gång i månaden. Konstigt det där med att det heter MAMMALEDIG kan säga att jag är mer "ledig" när jag är på jobbet och får gå på toa med stängd dörr än vad jag är när jag är hemma och MAMMALEDIG måste vart en karl som kom på det ordet för vi mammor vet att ledig är man inte iaf.

nee nu väntar barnen på att få nya blöjor

puss på er




Kvällen

Nu sover barnen sen i timme tillbaka ungefär. Mindre roligt var det när elize spydde slem i soffan, men så är det när man har små sjuka barn. Tycker så synd om henne. Men nu får vi hoppas att hon får sova ordentligt i natt.
Ringde och sjukanmälde henne till dagis idag. Och där hade dom magsjuka USCH hoppas verkligen att vi slipper att få den. Speciellt när pojkarna är så små. Nu är det dateing in the dark. Tur att man redan har funnit prinsen så man slipper vara med och skämma ut sig i tv som dessa brudar. Nee nu blir det tv en stund innan sängen kallar. Pojkarna brukar vakna vid 7 och vill äta så om man ska vara någorlunda pigg är det bara att snällt gå och lägga sig vid 21 tiden.

Natti natti


Middag

Jaha då har jag och elize intagit middagen. David är och jobbar kvällen får väl se när han dyker upp sen i kväll. Emil sover men lucas sitter i mitt knä och vill skriva lite han med. Men han får nöja sig med en bitring. Elize står här och undrar vad det r jag skriver, ja vad är det egentligen ska skriver inte nått vidare intressant. Men kan vara kul att gå in och läsa detta sen när barnen är större. Mitt minne är juh inte det bästa så får väl gå in här och läsa när barnen gjorde vad 1:a gången.


Ikväll är det dating in the dark. Jag hade faktiskt tänkt att skicka in en kompis till det, tur att jag inte gjorde det. Får väl se om barnen tillåter mig att titta eller om jag måste spela in det, fattar inte hur jag överlevde utan inspelningsbarn boxer innan. Den är verkligen toppen.

det är konstigt  med barn eller elize rättare sagt. Hon har 39.1 i temp och ändå så springer hon runt här och sjunger och dansar som en tok. Var kommer all energi ifrån.

Nee nu ropar Emil från sängen.

Skriver mer innan läggdags. kram

Börja blogga

Hmm ska försöka mig på detta. Är alltid inne och läser andras bloggar. Min sambo frågade varför jag inte skaffar mig en egen istället för att läsa andras hela tiden. Svarade då att jag inte har tid. Men nu ska jag försöka.

Ja Petra är jag och är snart 25 år. Är sambo med David snart 27 år och tillsammans har vi barnen Elize snart 4 år, Lucas och Emil födda i oktober 09.


nee nu är det dags för lunch. Skriver mer kväll


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0