Pojkar pojkar pojkar

Hejsan!

Ja så får rubriken vara får denna kväll. Idag kom M hit med sin dotter T. Dom var här i några timmar. Tiden går verkligen fort när man har sällskap. Hade vart och handlat innan dom kom hit. Var sugen på kladdkaka och hade inte tid att baka någon så det fick bli en färdig. Dom kom hit vid 11 tiden. Pojkarna sov i vagnen när vi gick och lämnade elize på dagis och sen ville dom inte sova mer än en kvart på hel dagen. Mindre roligt.
Så det innebär att pojkarna var på VÄLDIGT dåligt humör under hela kvällen. *Pust*

Idag är det våffeldagen och det innebär att man bara måste äta våfflor, så det fick det bli. Efetr middagen så ringde vi hit barnens farmor och hennes man så vi kunde åka och storhandla. Elize fick följa med. Så nu har vi hela frysen full och skafferiet oxå. Och matlistan för denna månad är gjord. Känns så skööönt att slippa tänka varje dag på vad man ska äta. Är bara att titta på listan och göra det som står.

Pojkarna somnade för en liten stund sen och elize med. Och nu börjar lyxfällen ett måste att se. Är verkligen helt sjukt hur vissa "vuxna" människor beter sig. Jaja man få väl vara glad att man inte sån själv.

Nee nu tv'n sen lbir det sova.

puss och godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0