REA

Jag såg nyss att hugin-mugin har rea. 40% är ju inget man vill miss. Dom har tok söta kläder. Gå in och titta


fullt upp

Ja idag är det full späckat på schemat.

Jag och elize ska städa hela huset hade vi tänkt. Eftersom vi får besök hela helgen. Ska fixa sängkläder och sånt i rummen  där gästerna ska sova så det är klart. Sen när David slutat ska vi åka och handla hela familjen. Får väl se hur det går. Antar att det är fler än vi som ska handla till midsommar.

På måndag åker david till tyskland med jobbet i 3 dagar. Blir ju spännande och se hur det blir här hemma då. Barnen är ju inte allt för roliga på kvällarna nu mera så jag lär ha fullt upp.

Men sen väntar semester i trollhättan så jag får väl vila upp mig då. Har tänkt passa på att åka till ullared när jag ändå är nere. Det blir nog jag och min syster som åker. Barnen och papporna får stanna hemma.

Igår hade elize avslutning på dagis så nu ska hon vara ledig i 9 veckor. Ska bli skönt att slippa ha tider att passa.

Nee nu ska jag hänga tvätt och sätta igång nästa maskin sen blir det städning.


Ett tag sen

Ja nu var dett tag sen jag hade tid att skriva några rader här inne.

Jag har iaf hunnit med en del sen sist.
Var ute med jobbet i fredags. Var jätte kul att komma ut lite. Det bjöds på mat,dricka, kaffe och kaka.
Vi hade 5-kamp. Våran lag vann såklart inte. Men roligt hade vi iaf.

Med barnen vet jag inte vad som har hänt. Innan somnade dom på kvällen och sov hela natten. Men den senaste tiden har dom inte velat somna på kvällarna. Värst är det när david jobbar natt. Jag kom i säng vid 00- tiden då hade barnen precis somnat. Fattar inte vad som har hänt. Dom sover knappt på dagarna heller.
Men men det blir nog bra snart.

Längtar som en tok efter midsommar. Kommer bli så kul. David "syskon" med familjer kommer hem till oss. Där det blir mat lekar m.m.

Nee nu ska jag fixa mat till pojkarna

Ett tag sen

Ja nu var dett tag sen jag hade tid att skriva några rader här inne.

Jag har iaf hunnit med en del sen sist.
Var ute med jobbet i fredags. Var jätte kul att komma ut lite. Det bjöds på mat,dricka, kaffe och kaka.
Vi hade 5-kamp. Våran lag vann såklart inte. Men roligt hade vi iaf.

Med barnen vet jag inte vad som har hänt. Innan somnade dom på kvällen och sov hela natten. Men den senaste tiden har dom inte velat somna på kvällarna. Värst är det när david jobbar natt. Jag kom i säng vid 00- tiden då hade barnen precis somnat. Fattar inte vad som har hänt. Dom sover knappt på dagarna heller.
Men men det blir nog bra snart.

Längtar som en tok efter midsommar. Kommer bli så kul. David "syskon" med familjer kommer hem till oss. Där det blir mat lekar m.m.

Nee nu ska jag fixa mat till pojkarna

Tisdag

Igår kom en jobbar kompis förbi med sina flickor. Elize blev överlycklig att hon fick visa sin studsmatta. Dom tyckte det var super kul och var ute och hoppade hela tiden. 
Sen när dom hade gått så gick vi på promenad hem till Davids farbrors familj och hälsade på. 

Vad ska man hitta på idag då när det så tråkigt väder. Städa och plocka kläder gjorde vi i helgen så det kan jag inte göra heller. 
Elize är på dagis och leker som tur är. Så hon får komma ut lite.

Nee nu får de va bra.  hejhopp 

äntligen

Ja idag dök han äntligen upp. Han som ska fixa våran bil IGEN. Nu hoppas jag verkligen att gör det ordentligt. Så vi slipper ha något med honom att göra mer. han skulle vart här i fredags med sin frus privata bil som vi ska få låna eftersom han inte skött vårat ärende så snyggt. Men i fredags fick han inte ta bilen för fruns bror tog studenten. Men så idag kom han hit med frugans bil. Hon är nog måttligt glad att han lånat ut hennes bil. Men det skiter jag i bara jag har en bil så är jag nöjd. Nu hoppas jag bara att våran bil blir klar innan han tar semester 1/7

Igår så fixade vi här hemma när det ändå var så dåligt väder så passade vi på att städa och fixa ordning alla våra kläder. 
Idag ska david jobba både dag och kväll så jag blir själv med barnen hela dagen. Men det brukar allt gå fint. Synd på vädret bara annars hade vi vart ute hela dagen. 

Nee nu ska jag fixa ordning lite .

hejhopp 

Lördag

Igår åkte min mamma och pappa hem till trollhättan igen.

Dom ringde från jobbet häromdagen och frågade om jag vill följa med dom ut. Och självklart tackade jag JA. Är här i östhammar. Sen på söndan ska jag jobba. Skönt att komma iväg lite och träffa vuxna människor och inte bara prata barn. Och så blir det extra pengar oxå. Jag mitt pucko hade ju glömt att skriva i mitt konto nummer till skatteverket så jag får mina pengar i augusti. Inte direkt vad jag räknat med. Men me det blir ju bra då istället.

Just nu är david och elize hos barnens farmor. Jag och pojkarna ska dit efter att dom har sovit. Men dom vaknar nog snart.

Och storm är det ute oxå. Inte kul för dom som står på bakluckan. Vi får väl se om vi kanske tar oss en tur dit sen.

Nee dags att göra mig ordning. Kram

Hugin&mugin

Ja som ni ser så har dom fri frakt tom 15/6. Så passa på att beställa hem tuffa barnkläder till sommaren.

Jag har fått ta på bilsnubben idag. Var så arg så jag skakade är jag pratade med honom. Har vart på dåligt humör sen dess. Men nu har jag tagit en dusch och ska fixa lite lunch så det kan ju bara bli bättre efter detta.

onsdagen

Igår var det fullt upp. Prinsessan fyllde 4 år och de skulle vi fira hela dagen. På morgonen väckde david mig 4:30 för att vi skulle sjunga innan han åkte till jobbet. Elize fick sitt fiskespö. Hon skulle få alla andra paket senare hade vi bestämmt.
Som vanligt så cyklade hon till dagis men igår hade hon rosa ballong flygades på flaggan, en stolt flicka kan jag lova.
På dagis bjöd hon på glass, var glass från filmen cars. Lyckat var det iaf. Hade lite bråttom vid 14-tiden när jag skulle hämta henne så david mamma kom hit och passade pojkarna så jag kunde ta bilen och hämta elize. Sen var det bara hem och fixa klart tårtorna, städa, fixa pojkarna, äta middag. Precis när vi var klara med allt då kom dom första gästerna. Och sen rullade de bara på man kunde tro att dom stått på kö in. Det blev presentöppning. Och det var en mycket glad flicka för hon fick ju precis allt som hon hade sagt att hon önskat sig.
Efter det blev det fika. Tårtorna blev goda som tur var. Hade gjort med vaniljkräm och mosad bannan och vaniljkräm och mosad persika. Och på toppen blev det jordgubbar och riven choklad. Har en hel tårta kvar.
Elize var ute och hoppade studsmatta lääänge igår. Men det var hennes dag och då får man bestämma själv så hon gick och la sig vid 23-tiden. Så hon sover nog lääänge idag.

Sitter här min med kaffe kopp och pojkarna leker. Min mamma vaknade precis så nu får jag kaffe sällskap.

Just de ja. Min mammas väninnas dotter skickade med kläder till mig. Hon jobbar på gina tricot och måste byta kläder ofta och då skickade hon med det till mig. Jätte snällt och det mesta som var med har jag sett på reklamen och tänkt att jag ska köpa om jag tar mig in till uppsala någon dag. Så nu fick jag det gratis. Helt fantastiskt
Och det bästa av allt var ju såklart att vi har samma storlek.

Nee nu ska jag umgås. hejhopp


läkarbesöket.

Ja idag hade vi läkartid halv 11. Hon började med att undersöka Lucas utslag och det är bara att fortsätta smörja med mildison salva 2 gånger om dagen + mjukgörande 2/dagen. Sen lyssnade hon på hostan och skrev recept på bricanyl till båda 2 och om vi tycker att det inte hjälper så ska vi komma dit igen så får vi astma medicin. Vi hoppas verkliegn att det hjälper så dom slipper nått mer.
Dom tog allergitest, men det visade som tur inget. Sådär nu blir det kvällen för mig. hejhopp


Måndag

Ja nu sover pojkarna. Dom fick sova lite tidigare idag eftersom vi ska upp till sjukhuset när dom ska sova egentligen. Får väl se vad läkaren säger om utslagen och deras hosta. David kommer hem från jobbet och följer med oss. Är  som jag sagt innan inte lätt att gå dit med 3 små barn.

Nu är det bara 2 dagar kvar tills prinsessan fyller. Mina föräldrar ska ta med sig paketet vi har köpt. Men eftersom dom har 45 mil att åka så kommer dom på förmiddagen någon gång och vi vill ge något på morgonen så jag ska gå och köpa lite såpbubblor och ett fiskespö. Blir bra när vi kommer att spendera våran semester på västkusten och fiska mycket. 

Tänkte att elize skulle få ha en ballong flygades på sin cykel på onsdag, för hon ska till dagis även fast hon fyller. Hon ska bjuda på glass där. Sen är det bara 1 månad kvar så fyller jag 25 år. Hade någon sagt till mig när jag var typ 16 år att Innan du är 25 så har du 3 barn, är förlovad och bor i villa så hade jag absolut inte trott de. 

Nee nu ska jag fixa klart allt så jag slipper stressa sen. 

Skriver sen vad läkaren sa

godmorgon

Idag vaknade pojkarna vid 6 och nu sover dom båda 2 igen. Elize och jag äter frukost och kollar på barnprogram. David är ute och cyklar i 1 timme.

Läängtar så att det ska bli onsdag. Just för att elize fyller år och att mina föräldrar kommer hit. Eftersom bilen inte fungerar som den ska så har vi inte åkt ner till trollhättan sen jul. Fast dom har vart här några gånger efter jul så jag har ju fått träffa dom iaf. Men nu vill jag att bilen ska fixas. Han som ska laga den IGEN kommer på tisdag eller onsdag och lämnar en bil till oss som vi ska få han under tiden som han fixar våran. Hoppas verkligen att han lagar den denna gången och inte gör mer fusk jobb. Och att han tar sitt förnuft till fånga och betalar tillbaka våra pengar.

Idag blir det nog en promenad för hela familjen, vädret ser underbart ut än så länge. Nee nu har pojkarna vaknat igen. Dom sover ju bara ca 15-20 minuter typ 3 gånger om dagen. *underbart*

Nee nu blir det till att hänga tvätt. hejhopp

lördag

Har precis kommit hem efter att ha vart och handlat lördagsgodis, Efter vi vart i affären så gick vi hem till S och R och fikade.

Ja vi var ju på bvc igår. Så nu har vi ett läkarbesök bokat till måndag. Dom ska lyssna på pojkarnas lungor eftersom dom hostar och har gjort i mååånga veckor. Men sist jag frågade så sa hon att det kunde hålla i sig i 12 veckor och nu har det gått längre tid så då bokades ett besök. + att lucas utslag har spridit sig på hela kroppen. Det kunde vara mjölk men vi får se vad dom säger på måndag.

Lucas vägde 9600 och var 70cm. Emil vägde 9200 och var 69 cm. Så det syns att gossarna har aptit.

Nu är altan golvet lagt. SÅÅÅ skönt att det är klart. Staketet ska vi oxå ta tag i när vi vet hur vi vill ha.

Hejhopp 


bvc

Ja dit ska vi imorgon. Elize har fått en tid vid 10 för 4 års kontroll. Pojkarna har hosta och haft det ett bra tag nu så jag tänkte passa på att väga och mäta dom när vi ändå är där. Eftersom dom har öppen tid mellan 10-11. David jobbar förmidda så barnens farmor ska följa med oss. Vissa kan ju tro att det är lat het att man inte "fixar alla tre själv. MEN då kan jag tala om att det är inte lätt och eftersom pojkarna ligger på golvet och äter allt skit som finns på golvet. Så medans den ena vägs och mäts så får den andra vara på golvet för man får inte ta in vagnen där. Och jag vill inte ha dom på golvet så därför har jag bett om att få hjälp.
Skriver imorgon om trippen dit.

Barnen sover sen lääängsen och snart är det min tur att sova. godnatt

solsken

Igår när david kom hem från jobbet tog vi en promenad hela familjen. Slutade med att vi gick och åt kinamat. Så gott så. Efter det var vi ute i trädgården och grejade.

Imorse så var david hemma på morgonen så jag slapp gå till dagis och lämna elize. Just nu ligger pojkarna pågolvet och över sig på att krypa. Men dom kan inte låta varann va dom ska åla över varann hela tiden. Och när dom sitter i matstolarna eller i vagnen så sitter dom och håller handen, så söta så.

Solen skiner ute så det blir väl en promenad sen kan jag tro.

Nee nu ska pojkarna få lite mat.


RSS 2.0