Fredags mys

Hej hopp. Har vart full rulle här hela dagen så har inte hunnit sitta vid datorn. Vaknade vid 5:30 tiden. Och har vart uppe sen dess. Vid 8 tiden skickade C sms och sa att dom kommer vid 10. Jätte kul för elize att få en kompis att leka med hela dagen. C's älsta dotter och elize är lika gammla och går på samma dagis. Inte på samma avdelingen men så fort båda är ute så leker dom med varann. Kul att dom leker även fast vi inte är med och att dom kan umgås på dagis även fast dom är "ihop parade". Dom var iaf här i typ 5 timmar. När dom gick hem sa C att hon verkligen inte är avundsjuk att vi har tvillingar, hon såg nog vilket jobb det är. Vissa tror att det är samma som att ha 2 med 1 års mellanrum. Men dom kan komma hit en dag så märker dom att det är tufft att ha tvillingar. Även dom som säger ååå jag skulle oxå vilja ha det. Dom vet inte vad dom pratar om.

Sen när david kom hem tog vi en promenad i solen. Var + 10 ute och då kan man bara inte sitta inne. Elize åkte på sin "cross" som hon fick när hon fyllde år förra året. Den är verkligen jätte bra för henne så hon kan träna balansen inför sommaren när stödhjulen åker av.

Imorgon är enda dagen är ledig så vi får väl se vad dagen bjuder på. Jag ska iaf iväg en sväng vid 16- tiden. Är nämligen bjuden till blomster affären är nått vip grejs där då. Med bra erbjudanden. Hoppas man hittar nått vårigt att köpa hem till huset.

Just nu sitter david och spelar gitarr och sjunger lite. Såå mysigt så. Nee nu får det allty vara bra för idag.

Tack alla ni som läser. och godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0