gummistövlar

Ja det var vi på jakt efter igår eftersom elize visade mig att hennes hade gått sönder på dagis. Men dom hade inte en enda stövel i hennes storlek. Snacka om otur. Dom skulle ringa till dom som levererar stövlarna och fråga om dom skulle få den storleken för dom hade visst missat det. Tur att det inte regnar idag. Måste verkligen ha stövlar på dagis nu när snön smälter och det är lera överallt.

Igår satt jag ,david och bernice och titta på efterlyst. Vad är det på fel på folk. För det första råna äldre människor som inte kan försvara sig. Dom kan väl skaffa ett jobb som alla andra och försörja sig som normalt folk. Och sen han som misshandlade sin X- flickvän. Stackars den flickan och hennes familj. Hoppas att hon får bra hjälp och kan lära sig prata och gå igen. Han fick 12 års fängelse. Men vad är det jämfört med dom handikapp hon fick. Fy f'n för sånna personer. usch blir så arg borde kanske inte kolla på efterlyst men det är sååå bra.

Nu har pojkarna iaf ätit frukost och elize äter nu och kollar på barnkanalen. Snart bär det av till dagis för henne. Skriver mer senare. hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0